Om Bright Stuff och Frida Hardegård

Hej, vad roligt att du hittat mina lysande, smarta reflexer. Reflexen är en livräddare i vårt mörka land och genom att integrera den i vardagsprodukter behöver du inte aktivt komma ihåg att använda reflexer, det kommer av sig själv.

Jag driver Bright Stuff med fokus på miljö och synlighet.

Mina första produkter innehöll en påse för att du alltid ska ha en påse och reflex med dig. En fin bonus är att du sparar några kronor varje gång du handlar. Produkterna betalar sig själv i längden!

Där jag kan, väljer jag miljövänliga material. Påsar och väskor är tillverkade i återanvänd polyester och mina karbinhakar är gjorda av återvunnen aluminium.

För större antal påsar eller anpassade produkter med speciell design eller eget tryck eller etikett, ta kontakt med mig via mail eller telefonnummer som du hittar längst ner på sidan.

Nya produkter är påväg in och under november kommer en ”rabattkalender” att presenteras på Instagram och FB, så följ mig gärna där för dom senaste uppdateringarna och rabattkoder. (Klicka på symbolerna längst ner här på sidan för att hitta mina konton, eller sök på Bright stuff)

Så vem är Frida då…

Jag är personen med alla lysande smarta idéer 🤪 Ett ständigt flöde av idéer tävlar om uppmärksamhet och tid att förverkligas.

Jag jobbar även som konsult inom projektledning, förändringsarbete och coaching.

Uppvuxen i Västervik och utbildad till civilingenjör och ekonom vid Luleå Tekniska Universitet.

Idag bor jag i Örnsköldsvik med min familj, som är snäll och ställer upp på mina upptåg…

Ni får kontakt med mig här via meddelanden på hemsidan eller kontaktuppgifter längst ner på sidan.

2 kommentarer

 • Åsa Frykberg skriver:

  Hej
  Såg dig på Formex och undrar nu om du säljer de där små reflexen som man skulle sätta i dragkedjan (eller var det bara give-aways på mässan?). Tyckte de var himla fiffiga.
  Skulle gärna vilja ha pris och kvanititet man måste köpa i så fall.
  Allt gott
  Åsa på tilde

  • Frida Hardegård skriver:

   Hej Åsa
   Vad roligt att du hör av dig. Vi kan väl hitta en bra lösning. Kan du höra av dig på mailen med hur många du är intresserad av. Frida.hardegard @ gmail.com. Mvh Frida

Kommentarer är stängda.